Engel Restaurant

Bemutatkozunk

Az Engel Restaurant megvalósulásához közel egy évtized tapasztalata és fél Európa bejárása vezetett. Hosszú évekig dolgoztunk a vendéglátásban éttermünk megnyitása előtt, belekóstoltunk a streetfood világába is, mindvégig nyitott szemmel járva utazásaink során, hogy mindezt a tudást saját álmunkba gyúrva egy nap.

Így született meg az Engel Restaurant koncepciója, mely a szezonalitás köré épül. Egészséges, friss, pénztárcakímélő ételeket és egy mindenki által elérhető és átlátható szezonális térképet, amin követhető mely idényzöldségeket, és -gyümölcsöket csempésszük hetente megújulva az asztalra, ételekben és italokban egyaránt.

A szezonalitás éttermünket minden apró elemét átszövi: természet érlelte, friss, helyi termelőktől vásárolt alapanyagok, melyek úgy hordozzák a legmagasabb tápértéket, hogy közben a leginkább pénztárcakímélőbbek is. Hétről hétre belecsempésszük ételeinkbe és italainkba az aktuális idényzöldségeket, és -gyümölcsöket, mindezt egy mindenki által elérhető és követhető szezonális térképpel kiegészítve, hogy vendégeink étvágya is fel tudjon készülni a heti finomságokra!

A szezonalitás megjelenik a menüinkben, a szendvicsekben, salátákban, házi limonádéinkban, a teákban, sőt, kávézónkban is vár mindig egy különleges, szezonális kávé!
Konyhánk modern, energiatakarékos gépeket és berendezéseket használ, hűtés-fűtés rendszerünk pedig a legmodernebb hőszivattyús technológiával működik, így biztosítunk jó körülményeket vendégeink és dolgozóink számára egyaránt.